Вести

Радови на путу Вратарница - Заграђе - Мариновац

Радови на путу Вратарница - Заграђе - Мариновац

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић обишао је данас почетак радова на санирању ударних рупа на путу Вратарница - Заграђе - Мариновац.

На овом путном правцу није рађено двадесетак година и ми смо на иницијативу месних заједница ова три села кренули са асфалтирањем и крпљењем рупа јер је пут толико био лош да су и пољопривредне машине једва пролазиле. Санираће се и атарски путеви Мариновац - Бела Река у дужини од 5 километара и Грлиште - Братујевац, такође у дужини од 5 километара, изјавио је Велимир Огњеновић.

За радове на путу Вратарница - Заграђе - Мариновац биће утрошено око 120 тона асфалта и то се финансира из буџета града, док ће за атарске путеве град и Република учествовати са по 3,5 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.