Водич

Кафе ДГ

Кафићи

Кафе ДГ налази се у строгом центру града. Унутрашњост кафеа је направљена и замишљена у три нивоа, док је током летњих месеци башта постављена тик уз главни трг. У кафићу можете добити и српску кафу.

Више

Кафе пицерија Eu4ia

Кафићи

Кафе пицерија Eu4ia (Еуфорија) налази се у улици Николе Пашића 39, преко пута платоа и споменика Николи Пашићу. Са великом баштом и ексклузивним амбијентом кафе пружа одличан угођај свим посетиоцима. У кафићу можете наручити и сендвиче, пице, палачинке као и алкохолна и безалкохолна пића.

Више

Кафе Да Веро

Кафићи

Кафе Да Веро налази се на самом зајечарском скверу у ТПЦ Сквер. Из баште кафића можете уживати у прелепом погледу на Сквер, Народни музеј као и на парк који је у непосредној близини самог објекта.

Више

Кафе Де Либре

Кафићи

Кафе де Либре смештен је у пасажу иза тржног центра "22. децембар". Током летњих месеци, време можете проводити и у башти која је заклоњена и ушушкана у пролазу тако да вам бука са улице неће реметити јутарњу кафу.

Више

Кафе Тобаго

Кафићи

Кафе "Тобаго" налази се у самом центру града, тачније у непосредној близини главног градског трга. Кафић има и летњу башту са дивним погледом на градски трг и парк у центру града.

Више

IRISH PUB

Ресторани

У срцу Зајечара, а опет склоњена са главних улица, увучена између зграда, налази се права оаза, пaб и коктелбар "Irish pub" Војводе Мишића 10а је једно од ректих места у граду на два Тимока, за које можете рећи да поседује традицију...

Више