Вести

Одржана 116. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 116. седница Градског већа у Зајечару

Данас је одржана 116. седница Градског већа, којом је председавао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о измени Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару.

Усвојен је и Нацрт Правилника о ближем уређењу планирања и спровођења поступака јавних набавки и набавки на које се закон не примењује, као и набавки друштвених и посебних услуга и праћења извршења уговора о јавним набавкама и набавкама на које се закон не примењује, Предлог Решења о усвајању Извештаја о раду Интерресорне комисије (ИРК) за процену потребе за додатном образовном, здравственом и социјалном подршком детету, ученику и одраслом и предложеним и пруженим подршкама, за 2023. годину, Предлог Решења о давању сагласности на измену Програма Спортског савеза града Зајечара, и предлози решења закључака о давању у закуп пословних просторија града Зајечара у селу Грљан, у склопу Дома културе, и у селу Шипиково, у склопу Дома културе-за трговинску радњу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.