Вести

Представници посматрачке мисије ОЕБС-а у Зајечару

Представници посматрачке мисије ОЕБС-а у Зајечару

Данас су у Зајечару разговор са градоначелником Бошком Ничићем обавили представници сталне посматрачке мисије ОЕБС-а задужени за Тимочку крајину, Aleksandr Studenikin из Русије и Patricia Cavanagh из Ирске.

Разговарало се о изборном процесу који је у току, о току изборне кампање, разматрани су и предлози побољшања изборних услова и изборне кампање у наредном периоду, које су то могуће промене у изборном законодавству које би довеле до још професионалнијег рада бирачких одбора.

Градоначелник Зајечара је на основу дугогодишњег искуства изнео своја запажања, која су представници посматрачке мисије саслушали с дужном пажњом.

Канцеларија ОЕБС-а за демократске институције и људска права отворила је мисију за посматрање избора поводом превремених парламентарних избора у Србији, који ће се одржати 17.децембра.

Мисију предводи Albert Jonson и чини је тим од 11 међународних стручњака са седиштем у Београду, као и 30 дугорочних посматрача који ће бити распоређени широм земље.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.