Вести

У Зајечару одржана 79. седница Градског већа

У Зајечару одржана 79. седница Градског већа

У великој сали Скупштине града Зајечара одржана је 79. седница Градског већа, којом је председавао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Већници су усвојили Нацрт Одлуке о Завршном рачуну буџета Града Зајечара за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању Годишњег Извештаја о раду Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2022. годину, Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар као и Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар за 2022. годину.

На 79.седници већа зелено светло је дато и на Нацрт Решења о усвајању Годишњег ликвидационог извештаја Јавног предузећа за планирање, пројектовање и надзор „Урбанизам и изградња“ Зајечар -у ликвидацији за 2022. годину, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2022. годину, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о Финансијском пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2022. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на План рада Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2023. годину као и на Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2023. годину.

Градски већници су усвојили и Нацрт Одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине Града Зајечара, јавним надметањем, Предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији Града Зајечара за 2023. годину, Предлог Програма за рад Савета за безбедност саобраћаја Града Зајечара, Предлог Правилника о изменама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву Града Зајечара, Буџетској инспекцији и Служби за интерну ревизију Града Зајечара, Предлог Решења о образовању Организационог одбора 56.“ Зајечарске Гитaријаде” и Предлог Решења о образовању Организационог одбора „Зајечарског културног лета 2023“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.