Вести

Пољопривредни произвођачи из Зајечара на Сајму пољопривреде

Пољопривредни произвођачи из Зајечара на Сајму пољопривреде

Град Зајечар je традиционално организовао одлазак пољопривредних произвођача из зајечарских села у Нови Сад на Сајам пољопривреде. Пољопривредници су на сајму могли да погледају велики број пољопривредних машина и механизације, као и најновију опрему, како за примарну пољопривредну производњу, тако и за прераду. Такође, пољопривредници су имали прилику да присуствују и изложби сточарства која је била круна овог сајма. На Мањежу Новосадског сајма најбољим одгајивачима уручена су признања уз дефиле награђених грла.

Весна Станковић, члан Градског већа у Зајчару је истакла да је посета сајму била одлична прилика и да се произвођачи друже, размењују искуства као и да сазнају многе новине из области пољопривреде.

Посета сајму реализација је једна од мера предвиђених Програмом мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја града Зајечара за 2023. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.