Вести

Семинар о невербалној комуникацији

Семинар о невербалној комуникацији

Градска управа Града Зајечара, у сарадњи са Канцеларијом за младе, организовала је предавање на тему „Унапредјење вештина комуникације“, односно како на најбољи начин комуницирати са послодавцем.

Семинару су присуствовали млади Зајечарци који су добили посао преко Канцеларије за младе.

„Дуго се о Зајечару и овом региону говорило као једном од најсиромашнијих делова наше земље. О томе како се нема посла и како људи немају од чега да живе, али ја сам изненадјен како се овде све променило за веома кратко време.
Причаћу свуда где будем био одлазио како је градска власт у Зајечару осмислила пројекат који пружа могућност младим људима да стекну искуства у одредјеним областима. Овде сам да овим младим људима пренесем своја знања из области комуникације. Осим знања која понесу са факултета веома је важно да се на најбољи могући начин представе својим будућим послодавцима. Ово је 21. век и веома је важна презентација не само знања већ и нас самих“,

изјавио је предавач, универзитетски професор, доцент на Катедри за глуму Академије лепих уметности у Београду, Марко Стојановић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.