Вести

Мирковић: Задовољан сам динамиком радова на котлујевачком мосту Фото: tvbest.rs

Мирковић: Задовољан сам динамиком радова на котлујевачком мосту

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и директор Дирекције за изградњу града Драган Аврамовић обишли су радове на новом котлујевачком мосту. Мирковић је истакао да је задовољан динамиком изградње и да ће радови бити завршени на време.

"Нови котлујевачки мост биће понос Зајечара. Честитам овим радницима, који су радили даноноћно како би мост био готов до краја јуна. Задовољан сам динамиком радова", истакао је Мирковић.

"За пар дана кренуће бетонирање моста, а радови теку по плану", додао је Драган Аврамовић, директор Дирекције за изградњу града Зајечара.

Према ранијим најавама, свечано отварање новог котлујевачког моста заказано је за 28. јун.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 17
  јун
  Одржана друга седница Скупштине града Зајечара: Усвојена Одлука о првој измени и допуни буџета за 2021.годину

  Седници Скупштине града Зајечара присуствовало је 45 одборника, као и градоначелник града Зајечара, заменик и помоћници градоначелника, чланови Градског већа, заменик председника Скупштине, секретар, заменик секретара Скупштине града Зајечара, известиоци материјала који се разматрају на седници

  Више
 • 09
  јун
  Зајечар: Одржана друга седница Градског већа

  -По инструкцијама Министарства финансија то је морало да се уради. Испао је део пројеката, а највише смо смањили средства на позицији ликвидације Дирекције за изградњу, трудећи се да што мање пројеката које смо предвидели избацимо из буџета, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић након седнице већа

  Више
 • 07
  мај
  Зајечар: У недељу се обележава Дан победе над фашизмом

  Овим поводом, у 11,30 сати биће организован пријем у салону градоначелника за представника амбасаде Руске федерације. У част палим ослободиоцима Зајечара у Другом светском рату, храбрим борцима НОР-а и војницима Црвене армије,биће положени венци на Спомен Костурницу у 12 сати

  Више
 • 16
  мар
  Зајечар: Одржана 155. седница Градског већа

  На седници је усвојен Нацрт Одлуке о усвајању Плана генералне регулације Гамзиградске бање, Нацрт Одлуке о прихватању удела без накнаде у капиталу FULL PROTECT ДОО Београд-Савски венац, као и Нацрт Одлуке о прибављању сеоских кућа са окућницом у јавну својину града Зајечара, непосредном погодбом.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.