Вести

Допремљени нови контејнери

Допремљени нови контејнери

Град Зајечар је из буџетског Фонда за екологију определио новац за куповину нових контејнера за смеће, запремине 1,1 и 5 кубика.

"До сада је допремљено 10 великих контејнера , а у наредних неколико дана очекујемо да пристигне још 5. Потом ће стићи и 140 мањих контејнера, запремине 1,1 кубни метар. Укупна вредност је близу 6,5 милиона динара, од чега је за контејенре мање кубикаже опредељен већи део новца - 5 милиона динара", рекла је Сузана Стаменковић, помоћник градоначелника Зајечара.

Контејенри ће бити дати на коришћење ЈКСП "Зајечар", тако да ће дотрајали судови бити замењени новим, радницима ће бити лакше да обављају свој посао, а што је најважније град ће бити чистији и лепши.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.