Вести

Нема празника за градоначелника и градске функционере tvbest.rs

Нема празника за градоначелника и градске функционере

Радови на мосту у Котлујевцу и данас су у току иако је 1. мај. С обзиром на овакав темпо рада, радови ће бити готови до 28. јуна, датума који су председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и потпредседница Владе Србије и министарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обећали.

Тренутно су у току радови на Сокобањској и Которској улици, а очекује се да ускоро почне и реконструкција улица Светозара Марковића и Николе Пашића.

Иако је данас празник рада и нерадни дан, са својим најближим сарадницима обилазимо радове на изградњи новог моста и реконструкцији Которске улице у Зајечару.

"Радови се одвијају према утврђеном плану, а рок за завршетак радова на новом мосту биће испоштовани и свечано отварање ће бити 28. јуна. У наредним данима биће изливена бетонска плоча, а након паузе од седам дана, због стезања бетона, наставиће се убрзаним темпом"рекао је градоначелник града Зајечара, Велимир Огњеновић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.