Вести

На седници Скупштине усвојени извештаји и планови о раду зајечарских установа

На седници Скупштине усвојени извештаји и планови о раду зајечарских установа

Одборници Скупштине града Зајечара на данашњој седници усвојили су већином гласова, између осталог, извештаје о раду у протеклој и планове рада за 2015. годину: Историјског архива „Тимочка крајина“, Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“, Матичне библиотеке „Светозар Марковић“, Фондације „Зоран Радмиловић“, Здравствене установе Апотека „Зајечар“, Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, Фондације за подстицање рађања деце.

Чланови зајечарског парламента усвојили су и годишњи ликвидациони извештаји установа у ликвидацији: Обједињене наплате, Центра за културу, Установе за спорт и Туристичке организације, као и извештај о раду Штаба за ванредне ситуације града Зајечара за 2014.годину.

Комисија, коју су одборници Скупштине града Зајечара формирали на седници 22. марта 2015. године да преиспита радне односе у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“, доставила је зајечарском парламенту закључке.

У њима се наводи да у периоду од 1. јануара до 22. марта 2015. године није било отпуштања запослених у зајечарском театру, као и да је правилник о организацији и систематизацији послова у Позоришту донет на законит начин.

На предлог председника Скупштине града Зајечара Саше Мирковића, одлучено је да комисија настави са радом и да у року од месец дана достави нови извештај, да ли је од 22. марта до 28. априла било отпуштања запослених у зајечарском театру.

На седници која је уследила, за директора ЈКП „Зајечарпаркинга“ именован је Ненад Василијевић, дипл. инжењер пољопривреде, из Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.