Вести

Челници града Зајечара честитали Ускрс православним верницима tvbest.rs

Челници града Зајечара честитали Ускрс православним верницима

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић упутили су честитку православним верницима и грађанима, који славе Ускрс по јулианском календару.

"Поштовани грађани,
Дани Ускрса симболизују нови почетак, наду, љубав, опраштање и слогу, све оно што нам је потребно у времену у коме живимо. Заједничким радом и разумевањем настављамо обнову правих вредности на радост и добробит свих грађана Зајечара! Честитам Вам највећи хришћански празник уз жељу да га проведите са својим најмилијима у љубави, праштању, слози и задовољству. ХРИСТОС ВАСКРСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!
"
Саша Мирковић
председник Скупштине града Зајечарa

Најлепше жеље суграђанима упутио је и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић:

"Поштовани грађани,
Честитам Вам наступајући празник са жељом да Ускрс проведете у духовној радости и лепом расположењу. Нека овај највећи хришћански празник свима донесе здравље, духовни спокој и срећу. У хришћанском духу будимо толерантни једни према другима. Ценимо највеће вредности како бисмо Зајечар учинили лепшим местом за све његове грађане и госте који су увек добродошли. ХРИСТОС ВАСКРСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!
"
Велимир Огњеновић
градоначелник Зајечара

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.