Вести

На седници Градског већа разматрани извештаји о раду и финансијском пословању

На седници Градског већа разматрани извештаји о раду и финансијском пословању

Чланови Градског већа разматрали су на данашњој седници извештаје о раду и финансијском пословању у прошлој години и планове рада у 2015.години Историјског архива Тимочке крајине, Матичне библиотеке „Светозар Марковић“, Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, Апотеке „Зајечар“ и Фондације за подстицај рађања.

На седници су усвојени и Годишњи ликвидациони извештаји за 2014. годину установа у ликвидацији: Туристичке организације, Центра за културу, Установе за спорт и Обједињене наплате.

Градско веће утврдило је и Нацрт одлуке о одређивању оспособљених правних лица за заштиту и спасавање на територији града Зајечара.

О данас усвојеним одлукама изјасниће се одборници Скупштине града на наредној седници.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 31
  јул
  Одржана 138. седница Градског већа у Зајечару: Усвојено низ одлука

  На седници је усвојен Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за изградњу станице за снабдевање горивом „Зајечар 1“, Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналном уређењу на територији града Зајечара, као и Нацрт Одлуке о измени Одлуке о постављању мањих монтажних објеката на јавним пов

  Више
 • 19
  јул
  ЈОШ 16 ЗАРАЖЕНИХ У ЗАЈЕЧАРУ! ПОШТУЈТЕ МЕРЕ!

  Број новонфицираних на територији града Зајечара, за последњих 24 h, порастао је за још шеснаест (16) особа тако да сада, од почетка пандемије, износи 238.

  Више
 • 08
  јул
  Зајечар: Утврђено присуство вируса covid-19 код четири (4) особе

  Данас је на основу резултата узорака послатих лабораторији “Ватрено око”, а на основу извештаја ЗЗЈЗ “Тимок”, утврђено присуство вируса covid-19 код четири (4) особе са територије града Зајечара.

  Више
 • 02
  јул
  Три нова случаја заразе вирусом Covid-19 у Зајечару

  На основу извештаја ЗЗЈЗ “Тимок” - Зајечар, од 5 јуче тестираних особа, још три (3) особе, из Зајечара су Covid-19 позитивне. Две особе су женског и једна мушког пола старосне доби од 40 до 52. године. Данас је у лабараторију “Ватрено око” упућено 15 узорака тестираних грађана Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.