Вести

Дан сећања обележен у Зајечару

Дан сећања обележен у Зајечару

Поводом Дана сећања на погиниле у НАТО агресији на Србију 1999.године, у Зајечару су положени венци и цвеће на спомен обележје настрадалима у ратним сукобима.

Окупили смо се да одамо пошту и захвалност нашим палим борцима за слободу. Дугујемо им вечну захвалност за оно што су учинили, дајући највредније што имају – своје животе“, поручио је пуковник Горан Стаменковић, командант Гарнизона Зајечар.

У Градској управи Зајечар, чланове породица погинулих примили су др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара и Срђан Марјановић, помоћник градоначелника.

Причали смо са војним инвалидима и члановима породица погинулих о њиховим проблемима и дошли до предлога да Град Зајечар за њих уведе неке повластице око паркирања, плаћања комуналних такси и пружања услуга градског сервиса“, рекао је др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара.

На споменик настрадалих бораца у сукобима деведесетих година, венце и цвеће положиле су делегације Града Зајечара, Команде Гарнизона Зајечар, СУБНОР-а и других борачких организација, као и чланова породица погинулих.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.