Вести

Огњеновић: Приоритет равномеран развој сеоских и градских средина

Огњеновић: Приоритет равномеран развој сеоских и градских средина

Побољшање услова живота мештана свих села на територији Града Зајечара приоритет је Градске управе – то је истакнуто на састанку у Николичеву, код Зајечара, којем су осим представника те Месне заједнице, присуствовали председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић, као и чланови Градског већа и локалне самоуправе.

Председник Месне заједнице Николичево Живорад Јанковић истакао је да је највећи проблем мештана путна инфраструктура.
Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић поручио је да ће Градска управа радити на решавању проблема становника тог села.

Саслушали смо све проблеме Месне заједнице Николичева, превасходно њима су проблем путеви, тако да ћемо морати да видимо да то решимо преко лета. Гледаћемо да главне саобраћајнице у овом селу асфалтирамо, а око села треба да направимо одводне канале и да решимо проблем расвете”, рекао је Огњеновић.

Председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић истакао је да ће у наредном периоду разговарати са представницима свих села на подручју Града Зајечара, како би били превазиђени акутни проблеми и унапређен животни стандард мештана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.