Вести

Одржана прес конференција Данијела Касареса у Установи Гитаријада gitarijada.org

Одржана прес конференција Данијела Касареса у Установи Гитаријада

У Установи Гитаријада одржана конференција за новинаре поводом вечерашњег концерта Данијел Касарес фламенко квартета у зајечарском Позоришту.

Добродошлицу у Зајечар пожелео им је директор Установе Гитаријада Перислав Дуцић и захвалио им се што ће фламенко музику представити зајечарској публици.

Новинарима се обратио Данијел Кaсерас, који је истакао да му је част и задовољство што ће наступити у граду који има велику традицију промовисања гитаре и која је домаћин фестивала посвећеног гитари који траје скоро пола века.

Концерт Данијел Касарес фламенко квартета почиње у 20 сати у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмловић“ у Зајечару, а карте по цени од 300 динара, могу се купити на благајни Позоришта.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.