Вести

Промоција Гитаријаде у Дому омладине у суботу gitarijada.org

Промоција Гитаријаде у Дому омладине у суботу

У Дому омладине у Београду, у суботу, 14. марта Гитаријада ће имати промоцију, у оквиру Гитар Арт Фестивала. У оквиру целодневне промоције, биће одржане: Музичка берза, берза стрипова, трибине не тему “Рокенрол и стрип култура” и “Фестивали некад и сад”.

Заказана је и конференција за новинаре на којој ће бити речи о ревијалним бендовима који ће наступити на 49. Гитаријади, али и о конкурсу за учешће демо бендова у такмичарском делу Гитаријаде.

Биће отворена и изложба изабраних најбољих радова Међународног салона рок фотографије, а од 22 сата у Гитар Арт Миднајт Клубу, наступиће: "Меда, Вук и Сандокан", победник 49. Гитаријаде по гласу публике, "D ZOO" победник 49. Гитаријаде са територије Србије и "Соул Радио" победник ХГФ-а 2014.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.