Вести

Мирковић: Скупштинска већина је стабилна tvbest.rs

Мирковић: Скупштинска већина је стабилна

Председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић, одржао је поподне конференцију за новинаре, на којој је рекао да је скупштинска већина стабилна и да нема разлога за расписивање ванредних избора у Зајечару.

"Демократија је управо оно што се дешава данас овде. Нека одрже протест, нека одрже свој шоу, само да не разбијају и руше Зајечар, јер се насиљем не руши легално изабрана власт", поручио је Мирковић.

Он је додао да скупштинска већина и зајечарски парламент нормално функционишу. "Град Зајечар у последња три месеца окупиран је протестима под вођством Бошка Ничића. Управо тај Бошко Ничић није нашао за сходно да дође да преузме свој мандат у Скупштини града Зајечара. Мени је јасно зашто то није урадио. Морао би да да одговоре на многа питања која су била недоречена", рекао је председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић.

Поред председника зајечарског парламента, на конференцији за новинаре присуствовали су и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић, као и представници свих политичких чинилаца који се налазе у Скупштини Града Зајечара (СНС, СПС, ПУПС и Јединствена Србија, Нова Србија, СДП, СПО и група грађана "Зајечар у срцу").

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.