Вести

МИРКОВИЋ: Вучић похвалио Зајечар као град који није узео ниједан кредит

МИРКОВИЋ: Вучић похвалио Зајечар као град који није узео ниједан кредит

Челници града Зајечара отворили су данас радове у улици Цара Душана у Зајечару, која ће у току ове грађевинске сезоне бити комплетно адаптирана.

Град Зајечар је похваљен као град који није узео ни један кредит од како је дошло до промене власти пре годину и девет месеци. Због тога ће премијер и Влада Републике Србије помоћи Зајечару у реализацији овогодишњих запланираних инфраструктурних пројеката. Конкретно, Влада ће обезбедити новац за започети мост у Котлујевцу, а град Зајечар ће запланирана средства за мост уложити у субвенције пољопривредницима, рекао је председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић данас приликом обиласка радова у улици Цара Душана.

Са првим лепим данима, грађевинска сезона у Зајечару је почела. Данас отварамо радове у улици Цара Душана, која ће бити комплетно урађена, укључујући коловоз, тротоаре и дрворед са обе стране улице. То нам причињава посебно задовољство, обзиром да улица Цара Душана није рађена пуних 30 година, додао је Мирковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.