Вести

“Млади делују уједињено”

“Млади делују уједињено”

Удружење “Дечја радост” из Зајечара представило је данас резултате истраживања обављеног на узорку од близу 1000 средњошколаца о коришћењу слободног времена.

Реч је о почетку пројекта прекограничне сарадње “ Млади делују уједињено” са Удружењем “Исток – Запад” из Видина које је, такође, завршило слично истраживање међу средњошколцима.

Резултати овог истраживања упућују на закључак да млади, нажалост, највише слободног времена проводе сами, уз музику, на друштвеним мрежама, интернету и гледајући телевизију.

Све омладинске, културне и спортске организације у Зајечару, као и Видину, припремиле су прекограничне програме у које ће активно бити укључени омладинци из оба града, а пројекат се реализује и наредне године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.