Вести

Мирковић: Отварање моста у Котлујевцу 28. јуна

Мирковић: Отварање моста у Котлујевцу 28. јуна

"Мост у зајечарском насељу Котлујевац биће завршен 28. јуна", рекао је председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић.

Он је навео да су постојећи стубови у суженом делу реке задржавали шибље, муљ и на тај начин правили природну брану, која је приликом обилнијих падавина плавила становнике насеља Подлив.

"Потребно је извршити још пар сепарација како би мештане поменутог насеља заштитили од нових поплавних таласа. Како мештани насеља Подлив не би страховали од нових поплава, били смо принуђени да урадимо висећи мост и на тај начин их заштитимо. Такође, мора се узети у обзир и лоше време, зимски услови који су успорили раднике на мосту, али ће све ипак бити завршено на време", истакао је Мирковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.