Вести

"Водимо вас у позориште" током фебруара

Град Зајечар и Позориште Тимочке крајине, током фебруара организују акцију „Водимо вас у позориште“. Током ове акције, публика ће моћи да гледа представе по симболичној цени улазница од 100 динара.

Овом ценом карата одлучили смо да вратимо публику у позориште. Овако свако може да погледа представе“, каже Владан Церовић, в.д. директора управника Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“. Он је додао да су уметнички резултати најбитнији.

У фебруару, на репертоару зајечарског позоришта наћи ће се: „Трансилванија“, „Соко зове орла“, „Кабаре Нушић“, „Досије војника Чонкина“, „Блуз осмех“, „Журка, журка“.

На сцени ће се наћи и дечије представе: „Црвенкапа“, „Три прасета“, „Сама у кући“, „Успавана лепотица“ и „Ко је овде крив“. Дечији фестивал је први велики догађај који очекује Позориште Тимочке крајине у мају.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.