Вести

ЗАЈЕЧАРЦИ У НАЈЛУЂОЈ НОЋИ: Челници града доделили дукате првим бебама, полицајцима и граничарима!

ЗАЈЕЧАРЦИ У НАЈЛУЂОЈ НОЋИ: Челници града доделили дукате првим бебама, полицајцима и граничарима!

Пред више од 10.000 људи, Зајечарци су у Нову годину ушли уз тактове песама Марије Шерифовић и Жељка Јоксимовића.

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Велимир Огњеновић доделили су дукате првим бебама рођеним у 2015. години, као и најбољим полицијским службеницима и граничарима.

Приликом посете Полицијској управи у Зајечару, Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић честитао је дежурнима у полицији новогодишње и божићне празнике, а најбољим полицајцима и ватрогасцима поделио дукате.

"Захваљујем се Полицијској управи Зајечар на успешном раду током 2014. године. Докле год су нам овакви људи у полицији, грађани Зајечара ће мирно спавати јер ће криминалци заобилазити овај град", истакао је Саша Мирковић приликом посете полицији.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.