Вести

Обележен Дан ватрогаства Србијe

Обележен Дан ватрогаства Србијe

Поводом 07. новембра, Дана ватрогаства Србије, представници града Зајечара, др Мирко Николић, заменик градоначелника, Милко Тодоровић, члан градског већа за ванредне ситуације и Александар Миливојевић, саветник градоначелника примили су у салону градске управе делегацију ватрогасаца на челу са Браниславом Матићем, начелником одељења Сектора за ванредне ситуације у Зајечару

Том приликом истакнуто је да је досадашња сарадња града и Сектора за ванредне ситуације била на високом нивоу и најављена је још боља сарадња у будућности.

Данас је тачно 180 година постојања ватрогасне службе у Србији. Професионалност у раду ватрогасаца спасилаца огледа се у стручном и квалитетном односу према раду, али можда пре свега треба нагласити хуманост њиховог позива.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.