Вести

Најлепши је осмех задовољне деце Градска Управа

Најлепши је осмех задовољне деце

"Да ли има ичег лепшег од осмеха задовољне деце? Задатак Градске управе Зајечар је да деци обезбедимо што лепши живот, а то пре свега значи радна места за њихове родитеље," истакао је последњег дана 2013. године градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић, дарујући малишанима зајечарских вртића и основних школа бојанке које је обезбедио Град.

Градоначелнику Огњеновићу су се малишани у Вртићу "Љиљан" захвалили песмом и игром. Тања Јовановић, директорка ПУ "Ђулићи" у којој је у седам вртића у уписано 965 дечака и девојчица, каже да им је ово улепшало дан. "Деца увек воле поклоне, а у време Нове године их посебно очекују, па су нестрпљива да почну бојење нових слика."

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.