Вести

Зајечар на Кавала Еxпо сајму

Зајечар на Кавала Еxпо сајму

Град Зајечар је представио своју богату туристичку понуду, као и понуду вина и производа из домаће радиности на сајму Кавала Еxпо 2014 у Грчкој.

Осим Зaјечара, на сајму су се представила и мала и средња предузећа са подручја Краљева, Чачка и Лесковца а посетиоци су моглу да пробају и купе ајвар, кондиторске производе, ракије и вина и добију каталоге више од 60 фирми.

Председник Привредне коморе регије Кавала Ангелос Тсатсоулуис изјавио је да он веома добро познаје Србију јер је пре више од три деценије студирао у Београду и зато је уверен да ће Грци куповати српске производе.

Овај сајам који организује привредна комора Кавале у циљу подршке пословном свету, одржава се сваке године, последње недеље септембра, а о његовом успеху сведочи преко 2000 изложби и 100.000 посетиоца из целе Европе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.