Вести

Зајечар брине о својим ђацима и учиниће све да што пре обезбеди превоз

Зајечар брине о својим ђацима и учиниће све да што пре обезбеди превоз

Градски и приградски превоз у Зајечару и зајечарским селима биће нормализован тек када се пожаревачки “АРРИВА ЛИТАС” изјасни о томе хоће ли и даље да превози путнике или ће раскинути уговор, рекао је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић на конференцији за новинаре у Градској управи.


“Град Зајечар брине о својим ђацима и учиниће све како би им што пре обезбедио превоз”, поручио је Велимир Огњеновић.


Предузеће “АРРИВА ЛИТАС” је обуставило пружање услуга због неизмирених обавеза Града Зајечара према том предузећу.

Међутим, Град је обуставио плаћање зато што постоји основана сумња да километраже које је превозник из Пожаревца фактурисао граду нису објективне, што је утврђено поновним мерењем линија, истакао је Огњеновић.

Градоначелник је још једном позвао ''АРРИВА ЛИТАС'' из Пожаревца да се директно изјасни да ли уговор раскида или не како би град Зајечар, по истеку уговореног рока, могао да поступи у складу са својим овлашћењима.

Градска управа у Зајечару благовремено ће обавестити јавност о даљим мерама које ће преузети како би се обезбедио несметани превоз путника у јавном градском и приградском превозу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.