Вести

Градоначелник угостио младе каратисте

Градоначелник угостио младе каратисте

У салону Градске управе Града Зајечара, градоначелник Зајечара, господин Велимир Огњеновић и помоћник градоначелника Владислав Милојевић, угостили су данас такмичаре Градског карате клуба „Зајечар“ који ће бранити боје репрезентације Србије на првенству Европе у Румунији, 26 и 27 септембра.

"Град Зајечар помаже деци која су талентована, младим успешним спортистима омогућићемо мини бус, који ће бити намењен спортским клубовима, како би такмичари безбедно стигли на турнире. Потрудићемо се да у наредном периоду обезбедимо и салу за борилачке вештине", истакао је Владислав Милојевић, помоћник градоначелника Зајечара.

"Ово је велики успех не само за Зајечар, већ и за целу Тимочку крајину. Први пут имамо петоро такмичара који ће учествовати у репрезентацији на предстојећем првенству", рекао је Мирослав Радојковић, тренер КК "Зајечар".

На изборном турниру, који је средином септембра одржан у Лајковцу, за учешће у саставу репрезентације Србије место су изборили Нађа Станковић, Лана Алексић, Андреј Митровић, Невена Милић и Сташа Даљевић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  мар
  Зајечар: Одржана 71. седница Градског већа

  Данас је у малој сали Градске управе одржана 71. седница Градског већа у Зајечару којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

  Више
 • 21
  феб
  У Зајечару одржана 14. седница Скупштине града

  Одборницима се обратио градоначелник Зајечара Бошко Ничић који је овом приликом истакао да ће се град Зајечар трудити да побољша квалитет превоза.

  Више
 • 27
  дец
  Одржана 61.седница Градског већа у Зајечару

  Данас је одржана 61.седница Градског већа у Зајечару. На седници већа којом је председавао градоначелник Зајечара и председник Градског већа Бошко Ничић усвојен је Нацрт Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања пољопривредног земљишта у државној својини на коришћење у непољопривредне сврхе,

  Више
 • 18
  нов
  Одржана 55.седница Градског већа у Зајечару

  Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана 55. седница Градског већа, којом је председавао председник Градског већа и градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.