Гитаријада

Гитаријада је несумњиви лидер у региону

Гитаријада је несумњиви лидер у региону

Градоначелник Зајечара, Велимир Огњеновић са сарадницима приредио је данас пријем за државног секретара Министарства за омладину и спорт, Ненада Боровчанина.

У разговору је истакнуто јачање локалних Канцеларија за младе које треба да координирају рад свих служби у граду и младих.

Боровчанин је изразио задовољство радом Тимочког омладинског центра, који је, како је нагласио, један од најбољих у Србији.

Државни секретар је обишао учеснике Рок академије у Музичкој школи “Стеван Мокрањац” и нагласио важност зајечарске Гитаријаде, као лидера у региону, на промоцији рокенрола и креативних индустрија, а пре свега подршци младим, неафирмисаним бендовима.

Директор Установе Гитаријада, Перислав Дуцић и продуцент Гитаријаде, Марко Јефтић упознали су државног секретара у Министарству омладине и спорта, Ненада Боровчанина, са програмом овогодишње највеће рок манифестације на Балкану.

Министарство ће увек подржавати све програме и иницијативе које промовишу креативно провођење слободног времена и квалитетне музичке правце – обећао је Боровчанин.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.