Вести

Комисија за реализацију мера енергетске санације донела је Решење којим се утврђује испуњеност услова за доделу средстава

Комисија за реализацију мера енергетске санације донела је Решење којим се утврђује испуњеност услова за доделу средстава

На основу члана 23. Правилника о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“ и расписаним Јавним позивом за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зајечара за 2023. годину, Комисија за реализацију мера енергетске санације донела је Решење којим се утврђује испуњеност услова за доделу средстава и којим се обавештавају подносиоци пријаве. У наставку је линк ка Решењу:

http://www.zajecar.info/files/document/2024/3/Resenje-Krajnji-korisnici-cista-srbija.pdf

За суфинансирање Програма опредељена су средства у укупном износу од 14 милиона динара, од чега је 7 милиона опредељено у буџету Града Зајечара за 2023. годину, а 7 милиона обезбедило је Министарство рударства и енергетике.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.