Вести

Посао за младе Зајечарце

Посао за младе Зајечарце

У Зајечару је трећег децембра 2013. године свечано потписан Уговор о обављању радне праксе између Центра за радно ангажовање младих, јавних предузећа и приватних предузетника. Тиме је обезбеђено да током једномесечног ангажмана 53 младих стекне одговарајућа знања и вештине, кроз програм радне праксе у 14 институција и приватних фирми, и на тај начин убрза свој пут ка пословном успеху. На тај начин превазићи ће се један од главних проблема који се јавља приликом запослења – радно искуство.

Том приликом председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић је истакао да ће у првих шест месеци 2014. године Град из буџета издвојити још 20 милиона динара за запошљавање, а својим привредницима обезбедити подстицајна средства за запошљавање младих. У јануру наредне године још 100 младих људи ће, преко Цента за радно ангажовање, бити запослено у јавном или приватном сектору.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.