Вести

БУДИМО ХУМАНИ: Помоћ за породицу Станојевић из Вратарнице

БУДИМО ХУМАНИ: Помоћ за породицу Станојевић из Вратарнице

Заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић је са градском већницом Селеном Стојановић и председницом одборничке групе владајуће странке Татјаном Стојановић данас обишао породицу Станојевић у Вратарници, која је минулог викенда остала без крова над главом.

Договорено је да се организује прикупљање помоћи за ову породицу, а овом приликом молимо све људе добре воље да помогну колико могу, а новац за помоћ породици Станојевић сви хумани људи могу уплатити на рачун Дениса Станојевића 170-0010831338000-09 код UniCredit банке, или могу позвати број телефона 069/2129907. Такође, апелујемо и на све предузетнике и приватнике да овој породици помогну у виду материјала, беле технике, гардеробе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.