Вести

„Улица Божићне радости“ и ове године 7. јануара у Зајечару Тимочка

„Улица Божићне радости“ и ове године 7. јануара у Зајечару

Поводом најрадоснијег хришћанског празника Божића, којим се прославља рођење Исуса Христа, у Зајечару ће 7. јануара бити организована „Улица Божићне радости“, у улици Тимочке буне, од улице Николе Пашића до Светозара Марковића.

Многи Зајечарци као и посетиоци, моћи ће од 09:00 сати да уживају у широкој лепези домаћих производа великог броја излагача, почев од меда, ракије и вина до димљених производа. Биће приређена и божићна трпеза за посетиоце као и богат културно-уметнички програм. У оквиру програма биће одржано и такмичење у кувању сарми.

Организатор је Туристичка организације Града Зајечара под покровитељством Града Зајечара, уз подршку Епархије тимочке и Народног позоришта Тимочке крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.