Вести

Канцеларија за младе: Ускоро обука

Канцеларија за младе: Ускоро обука "Маркетинг на друштвеним мрежама"

Канцеларија за младе града Зајечара организује обуку “Маркетинг на друштвеним мрежама”, која је намењена за младе од 15 -30 година са територије града.

Током обуке, полазници ће имати прилику да науче више о овој области и обезбеде себи додатни начин зараде, као и да унапреде свој наступ на друштвеним мрежама.

-Обука се организује за 10–15 полазника, па је због тога важно попунити упитник на следећем линку: https://sn.rs/fikz2. Након пристиглих пријава, а на основу података из упитника, конципираће се Програм обуке на основу исказаних потреба и контактираће се кандидати који прођу селекциони процес, наводе у Канцеларији за младе града Зајечара.

Предложени термин обуке је од 4 – 8. децембра у времену од 16- 20 часова у малој сали Градске управе у Зајечару.

За све полазнике и полазнице који успешно заврше обуку обезбеђени су сертификати, а обуку ће спроводити Миљана Петровић, тренер са вишегодишњим искуством у области маркетинга на друштвеним мрежама и развоју малих бизниса.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.