Вести

Телеграм саучешћа генералног директора компаније Србија Зиђин Мајнинг

Телеграм саучешћа генералног директора компаније Србија Зиђин Мајнинг

Поводом несреће у руднику у Зајечару у којој су страдала два и повређен један рудар, генерални директор компаније Serbia Zijin Mining Чен Јонг упутио је телеграм саучешћа градоначелнику града Зајечара Бошку Ничићу.

„У име целокупног рударског колектива компаније Сербиа Зијин Мининг и у своје лично име изражавам искрено саучешће због смрти двојице колега рудара. У времену у ком се свакодневно боримо за безбедност сваког радника, за бољи и сигурнији живот сваког запосленог у рударској индустрији, као и за сваког рудара који поштено зарађује свој „хлеб са седам кора“, вест о смрти колега постаје још једна страшна опомена на ризике часне рударске професије.

У име запослених у руднику бакра и злата Чукару Пеки у Бору, који у овом тешком моменту деле вашу тугу, изражавам саосећање са члановима породицама настрадалих, као и колегама у Лубници и Ресавици, којима упућујем искрене речи подршке. Повређеном колегижелим брз, успешан и потпун опоравак", наводи се у телеграму саучешћа генералног директора компаније Serbia Zijin Mining.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.