Вести

Представница Канцеларије за младе града Зајечара на 5. конференцији

Представница Канцеларије за младе града Зајечара на 5. конференцији "Europe goes local"

Канцеларија за младе града Зајечара била је део делегације Републике Србије која је учествовала на 5. конференцији “Europe goes local", са темом “Омладински радници, развијање политика и напредак”. Конференцији су присуствовале делегације из целе Европе, са циљем проналажења заједничких решења за боља, ефикаснија и креативнија решења за размену информација и унапређења положаја младих, а речи је било и о томе како омладински радници стварају инклузивну, смислену и ефикасну сарадњу.

Делегацију Републике Србије која је учествовала на конференцији у Стокхолму чинили су Ведрана Марковић, координаторка групе за младе, информисање и спорт испред Фондације "Темпус", Миа Вукић Витомировић, координаторка за младе града Зајечара, испред Канцеларије за младе у Зајечару, Миља Здравковић испред Кровне организације младих Србије и Ненад Јовановић, општински већник за омладинску политику из Ћуприје.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.