Вести

Локални акциони план за унапређивање положаја жена и родне равноправности града Зајечара: РАДИОНИЦА

Локални акциони план за унапређивање положаја жена и родне равноправности града Зајечара: РАДИОНИЦА "ЗНАЊЕ ЗА САМОПОУЗДАЊЕ"

У оквиру Локалног акционог плана за унапређивање положаја жена и родне равноправности града Зајечара за период од 2021. до 2024. године, град Зајечар организује радионицу „Знање за самопоуздање“, која је намењена женским особама од 20 до 60 година, које желе да повећају ниво самопоуздања и самопоштовања.

Састоји се из 4 модула током којих ће учеснице научити да:

• прошире слику о себи, својим унутрашњим ресурсима и потенцијалима,

• своју прошлост користе као полигон за развој самопоуздања,

• превазиђу саботирајуће обрасце размишљања који их спречавају да се заузму за себе,

• открију своје вредности и ускладе свој живот са њима,

• се повежу са својим емоцијама и растерете се емоција које блокирају радост,

• подигну ниво свог самопоуздања и самопоштовања.

Програм је предвиђен за групу од 12 учесница, а модули ће се одвијати следећим редоследом:

I МОДУЛ – СЛИКА О СЕБИ - 3.6.2023. године од 11 h до 13 h

II МОДУЛ – ОТКРИЈ СВОЈЕ САБОТЕРЕ - 10.6.2023. године од 11 h. до 13 h

III МОДУЛ – ВРАТИ СЕБЕ СЕБИ - 17.6.2023. године од 11 h до 13 h

IV МОДУЛ – ЕМОЦИЈЕ - 24.6.2023. године од 11 h до 13 h

Радионицу води Марија Симоновић, NLP практичарка и тренеркиња за лични развој, а на радионицу „Знање за самопоуздање“ се можете пријавити до 1.јуна 2023. године, путем следећег линка https://forms.gle/MR3NiYeWaeXdy7db7.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 25
  мај
  ЕНЕРГЕТСКА САНАЦИЈА: ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА

  У великој сали Скупштине града Зајечара данас је уприличено потписивање уговора са грађанима који су на конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, остварили право на субвенционисана средства.

  Више
 • 22
  мај
  У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

  У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

  Више
 • 22
  мај
  ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

  Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

  Више
 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.