Вести

Народни посланик Верољуб Арсић и градоначелник Зајечара Бошко Ничић одржали састанак

Народни посланик Верољуб Арсић и градоначелник Зајечара Бошко Ничић одржали састанак

Поводом предстојеће заједничке седнице Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава Народне скупштине Републике Србије, у Зајечару је данас боравио народни посланик и председник Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, г. Верољуб Арсић. Том приликом одржао је састанак са градоначелником Зајечара г. Бошком Ничићем на коме су утврдили детаље ове заједничке седнице као и списак представника државних и регионалних институција и представника града Зајечара, који ће присуствовати седници.

У делегацији Народне скупштине Републике Србије су поред председника Одбора за финансије г. Арсића, биле и Александра Балаћ, секретар Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и Тијана Игњатовић, секретар Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

Заједничка седница одбора одржаће се крајем маја или у првој половини јуна месеца ове године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.