Вести

КОНАЧНA ЛИСТA КРАЈЊИХ КОРИСНИКА ЗА МЕРУ „уградња соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама“

КОНАЧНA ЛИСТA КРАЈЊИХ КОРИСНИКА ЗА МЕРУ „уградња соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама“

На основу члана 27. став 10. Правилника о суфинансирању енергетске санације породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте по основу Јавног позива за суфинансирање програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова ЈП 1/22 („Сл. лист града Зајечара“, број 14/22 и 26/22) и главе X став 13. Јавног позива за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији града Зајечара за 2022. годину, као и на основу Записника IV/02 број: 06-19/2023, са 8. седнице, одржане дана 24.02.2023. године, Комисија за реализацију мера енергетске санације, утврдила је

КОНАЧНУ ЛИСТУ

КРАЈЊИХ КОРИСНИКА ЗА МЕРУ „уградња соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама

I

Утврђује се коначна листа крајњих корисника изабраних у складу са условима прописаним Јавним позивом за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији града Зајечара за 2022. годину, за меру „уградња соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама“:

Р.БР

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

АДРЕСА

МЕСТО

Број бодовa

1

Тодоровић Љубивоје

Кутинска 20

ЗАЈЕЧАР

91

2

Иван Лугановић

Мала Јасикова

Мала Јасикова

85

II

На коначну листу крајњих корисника, подносиоци пријава, код којих је извршен теренски обилазак, имају право приговора Комисији у року од 8 (осам) дана од дана њеног објављивања.

III

Коначна листа крајњих корисника за меру „уградња соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама“ објавиће се на огласној табли Градске управе града Зајечара, на званичној интернет страници Града Зајечара и доставиће се Градском већу града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.