Вести

У Зајечару одржана 64. седница Градског већа

У Зајечару одржана 64. седница Градског већа

Данас је у Зајечару одржана 64. седница Градског већа, којом је председавао председник Градског већа и градоначелник Бошко Ничић.

На седници је усвојен Нацрт Одлуке о покретању поступка поверавања обављања комуналне делатности линијског градског и приградског превоза путника на територији града Зајечара, Нацрт Решења о именовању Стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији града Зајечара као и Нацрт Одлуке о приоритетним областима од јавног интереса града Зајечара за 2023. и 2024. годину, у којима ће се подстицати пројекти од јавног интереса које реализују удружења.

Градски већници су дали зелено светло и на Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Народног музеја “Зајечар“ у Зајечару, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду Народног музеја “Зајечар“ за 2022. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на План рада Народног музеја “Зајечар“ за 2023. годину, на Предлог Закључка о висини накнаде за рад мртвозорника, као и на Предлог Закључка о давању сагласности на коришћење грба Града Зајечара Управи за традицију, стандард и ветеране Сектора за људске ресурсе Министарства одбране.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.