Вести

У Зајечару ватрометом и концертом испраћена стара и дочекана Нова година: Градоначелник посетио запослене на граничном прелазу и ватрогасце

У Зајечару ватрометом и концертом испраћена стара и дочекана Нова година: Градоначелник посетио запослене на граничном прелазу и ватрогасце

Публика у Зајечару последње минуте старе године испратила је уз песме Алена Адемовића, који је својим хитовима атмосферу у Зајечару довео до усијања.

У поноћ, градоначелник Зајечара Бошко Ничић честитао је свима Нову годину, уз жеље да у следећој години буде више здравља.

„Срећна вам Нова 2023. година! Иако многи критикују, ми ћемо за наше грађане наставити са приређивањем организованих дочека, да имамо концерте, да имамо ’Културна лета’, да имамо све оно што нормалан свет има. Али да наставимо и да се трудимо и да градимо као што смо кренули са реконструкцијом Дечијег одељења ЗЦ Зајечар и да будемо најбољи и у здравству, спорту и у култури и да будемо лидери Тимочке Крајине као што смо и били. Живи били, срећна Нова година!”, поручио је Ничић.

Након честитке градоначелника Ничића, присутни су могли да уживају у вишеминутном спектакуларном ватромету.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима, у новогодишњој ноћи, посетио је припаднике Министарства унутрашњих послова и царинске службенике на граничном прелазу Вршка чука. Приликом посете граничног прелаза Вршка чука, градоначелник Ничић је царинским службеницима и граничној полицији уручио пригодне поклоне.

Такође, први човек града Зајечара посетио је и припаднике Ватрогасно-спасилачке јединице у Зајечару, којима је пожело да имају што мање посла у 2023. години.

Овом приликом, Ничић је разговарао и са начелником Одељења за ванредне ситуације у Зајечару Браниславом Матићем. Током 2022. године, зајечарски ватрогасци имали су преко 700 излазака на терен.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.