Вести

У Зајечару одржана 56. седница Градског већа

У Зајечару одржана 56. седница Градског већа

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 56. седница Градског већа којом је председавао Бошко Ничић председник Градског већа и градоначелник Зајечара.

На данашњој седници је усвојен Нацрт Одлуке о оснивању Савета за младе града Зајечара, Нацрт Решења о измени Решења о именовању Стручног тима за реализацију пројекта јавно- приватног партнерства без елемената концесије за вршење услуга преласка градске топлане на биомасу у граду Зајечару, са изградњом нове топлане, Нацрт Одлуке о сагласности на Нацрт Јавног уговора у поступку јавно -приватног партнерства без елемената концесије за поверавање комуналне делатности производње топлотне енергије на територији града Зајечара као и Нацрт Решења о давању сагласности на 2.измену Програма пословања Јавног комунално -стамбеног предузећа “Зајечар“ Зајечар за 2022.годину.

Градски већници су дали зелено светло и на Нацрт Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комунално-стамбеног предузећа “Зајечар“ Зајечар за 2023. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар за 2023. годину, на Нацрт Решења о престанку мандата и именовању председника и чланова Управног и Надзорног одбора Народног музеја “Зајечар“ у Зајечару, на Нацрт Решења о престанку дужности директора Апотекарске установе „Зајечар“ у Зајечару и на Нацрт Решења о именовању директора Апотекарске установе „Зајечар“. Већници су усвојили Решење о именовању Драгане Бранковић Минчић из Зајечара (дипломирани фармацеут, специјалиста фармацеутског маркетинга и менаџмента), на мандатни период од четири године.

На седници је усвојен и Предлог Закључка о усвајању Записника Комисије за попис основних средстава, ситног инвентара и материјала Јавног предузећа за планирање, пројектовање, изградњу и надзор „Урбанизам и изградња“ Зајечар - у ликвидацији.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.