Канцеларија за младе - Активности

Радионица ''Знање за самопоуздање''

Радионица ''Знање за самопоуздање''

Сјајна прилика за младе од 15-30 година! Потпуно бесплатно Канцеларија за младе града Зајечара организује сјајну радионицу “Знање за самопоуздање” коју води Марија Симоновић, NLP Practitioner и тренеркиња за лични развој.

Уколико желиш да подигнеш ниво самопоуздања и упознаш себе боље, волиш да пратиш мотивационе садржаје и читаш књиге из популарне психологије, али никако да нешто од тога примениш,

Тешко ти је да се заузмеш за себе, несигуран/а си, често критикујеш себе, имаш осећај да можеш више али да ниси довољно добар/ра, онда је ова радионица права ствар за тебе!

На радионици ћеш:

-освестити своје унутрашње ресурсе, таленте и снагу,
-открићеш шта руши твоје самопоуздање и како да престанеш да саботираш себе,
-креираћеш нову слику о себи,

Уколико си заинтересован/на за радионицу, пошаљи име, презиме и мејл адресу на omladina@zajecar.info до 3.11.2022. године и пожури, број места је ограничен!


View this post on Instagram

A post shared by Kancelarija za mlade Zaječar (@kzmzajecar)

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.