Други о нама

Сумирају се резултати акције Фото: Бест

Сумирају се резултати акције "Мај-месец чистоће"

Акција “Мај-месец чистоће“, покренута на иницијативу чланова Градског већа и одборника Скупштине Града, приводи се крају.

Стручна комисија обишла је до сада 25 локација и по завршетку акције прогласиће победнике у неколико категорија: најлепша тераса, најуређеније двориште, најбоље уређене окућнице око стамбених зграда, најчистији фабрички круг...

Награде најуспешнијим учесницима биће уручене у суботу на пригодној свечаности у Градској управи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 02
  јул
  Николићи - победници акције "Мај-месец чистоће"

  Љубинка и Петар Николић свеукупни су победници треће сезоне акције „Мај – месец чистоће“, саопштено је на свечаној додели признања најуспешнијим учесницима ове еколошке акције коју организује Град Зајечар.

  Више
 • 28
  јун
  Додела признања најбољима у трећој сезони еколошке акције

  Град Зајечар прогласиће најуспешније учеснике акције „Мај-месец чистоће“ на пригодној свечаности 2.јула, у великој сали Градске управе. Ово је трећа сезона акције „Мај – месец чистоће“, а прошле године је организована и јесења еколошка кампања „Септембар – месец чистоће“.

  Више
 • 20
  мај
  Почиње акција "Мај - месец чистоће"

  Град Зајечар и овог пролећа организује еколошку акцију „Мај - месец чистоће“. Пријаве се подносе месним заједницама до 31.маја, након чега ће стручна комисија обићи све пријављене учеснике. Проглашење победника заказано је за 2.јул.

  Више
 • 19
  јун
  У суботу проглашење победника акције „Мај- месец чистоће“

  Доделом признања најуспешнијим учесницима сутра се завршава еколошка акција „Мај – месец чистоће града Зајечара“. На пригодној свечаности, заказаној за 11 сати у великој сали Градске управе Зајечар, биће саопштени победници акције.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.