Вести

Град Зајечар и “Fight team 019”: Бесплатан курс самоодбране за све жене и девојке

Град Зајечар и “Fight team 019”: Бесплатан курс самоодбране за све жене и девојке

Град Зајечар у сарадњи са клубом “Fight team 019”, а у оквиру активности Локалног акционог плана за унапређивање положаја жена и родне равноправности, (https://sn.rs/cg7ss), организује курс самоодбране.

-Здравље и благостање, као и безбедност грађанки града Зајечара су приоритети усвојени од стране механизма за родну равноправност и део су напред наведеног ЛАП-а.

Курс самоодбране почиње 3. октобра 2022. године у просторијама клуба “Fight team 019” - Трг Карађорђев венац бб (насеље Два брата) и потпуно је бесплатан за све заинтересоване грађанке.

У оквиру курса одржаће се 24 тренинга, кроз које ће полазнице научити основне технике самоодбране.

Полазнице се могу пријавити путем инстаграм профила @fight_team_019 или на број телефона 060/ 44 73 331.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  мај
  У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

  У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

  Више
 • 22
  мај
  ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

  Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

  Више
 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више
 • 10
  мај
  У Зајечару обележен Дан победе над фашизмом у Другом светском рату

  У присуству делегација амбасада Руске Федерације и Азербејџана, делегације Града Зајечара, Војске Србије, СУБНОР-а, Удружења ратних војних инвалида, потомака ратника од 1912–1918. године, делегације Удружења резервних војних старешина и војних пензионера, минутом ћутања одата је пошта палим борцима НОР-а.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.