Вести

БЕЗ ПОРОДИЦЕ НЕМА БУДУЋНОСТИ: У Перлезу одржана манифестација „Дани породице“, Град Зајечар био учесник

БЕЗ ПОРОДИЦЕ НЕМА БУДУЋНОСТИ: У Перлезу одржана манифестација „Дани породице“, Град Зајечар био учесник

Манифестација “Дани породице у Србији”, која се за викенд по други пут организовала у Перлезу, окупила је бројне госте и посетиоце уз учешће скоро 40 градова и општина из Србије, који су на штандовима представили своје мере пронаталитетне политике и подршке породици.

Град Зајечар био је учесник поменуте манифестације и овом приликом су представљене мере популационе политике које примењује и спроводи наша локална самоуправа. Докторка Даница Грујичић посетила је наш штанд, и овом приликом подсетила да је и прошле године била део „Дана породице“ и да ће долазити и убудуће.

-Нису нам довољне демографске бројке, још увек више умиремо него што се рађамо, али то се мора променити и са вама који сте данас овде и са овом децом и са овим младим људима који имају идеје шта и како да се уради, који знају тачно да дефинишу у каквој земљи желе да живе, ми старији им морамо помоћи, рекла је др Грујичић.

Манифестацији је присуствовао и директор Владине канцеларије за Србе у региону и расејању Арно Гујон, а “Дане породице у Србији“ свечано је отворила Верица Лазић, саветница Председника Републике, која је изразила задовољство што је у прилици да се обрати као изасланик председника Александра Вучића.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.