Вести

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Отворен конкурс за чланове одбора Омладинског фонда у Зајечару

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Отворен конкурс за чланове одбора Омладинског фонда у Зајечару

Фондација Ана и Владе позива све заинтересоване младе са територије локалних самоуправа Зајечар, Обреновац, Прокупље, Власотинце и Владицин Хан да се пријаве за чланове одбора Омладинског фонда.

У оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији” коју спроводи ГИЗ у партнерству са Министарством омладине и спорта Републике Србије, подржавају се омладински фондови у изабраним руралним заједницама: Обреновац, Прокупље, Зајечар, Власотинце и Владичин Хан.

Пројекат Омладински фондови реализује се са циљем повећања учешће младих у процесима локалног развоја кроз доделу бесповратних новчаних средстава пројектима које сами покрећу и воде млади.

Рок за пријаву је 15.9.2022. године на следећем линку: https://fondacijadivac.civicatalyst.org/node/183#overlay-context=node/183

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.