Вести

Град Зајечар добио лиценцу: Софтвер за унапређење квалитета пружања услуга јавне управе

Град Зајечар добио лиценцу: Софтвер за унапређење квалитета пружања услуга јавне управе

Град Зајечар је добио лиценцу за коришћење софтверског решења који омогућава слање и пријем различитих информација кроз различите и независне канале комуникације -Интегрални систем за управљање односом са корисницима. Наиме,ова платформа је донација Владе Републике Србије, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, која обезбеђује бесплатну инсталацију и коришћење софтвера.

Коришћењем овог софтверског решења за комуникацију са грађанима доприноси се значајном скраћивању времена потребног за обраду предмета и унапређењу квалитета пружања услуга јавне управе, те успостављању ефикасног начина општења странака и државних органа у писаном или усменом облику, уз омогућавање правне сигурности и економичности поступка, односно испуњавања услова за успостављање и пуно остваривање услуга електронске управе.

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу Владе Републике Србије на овај начин пружа могућност градским и општинским управама да унапреде своју интерну комуникацију, али пре свега комуникацију са грађанима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.