Вести

Град Зајечар међу 10 одабраних локалних самоуправа на јавном позиву за пројекат „Подршка унапређењу капацитета и изради локалних планова развоја“

Град Зајечар међу 10 одабраних локалних самоуправа на јавном позиву за пројекат „Подршка унапређењу капацитета и изради локалних планова развоја“

У оквиру Пројекта Немачко-српске развојне сарадње “Подршка реформи јавне управе у процесу приступања Европској унији” који спроводи ГИЗ, Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) и Балкански центар за регулаторну реформу спроводе пројекат „Подршка унапређењу капацитета и изради локалних планова развоја“.

У оквиру Пројекта расписан је јавни позив за јединице локалне самоуправе. Циљ јавног позива је био идентификовање и одабир 10 ЈЛС које су заинтересоване да учешћем у Пројекту „Подршка унапређењу капацитета и изради локалних планова развоја“‚ ојачају своје капацитете и израде планове развоја у складу са законском регулативом и најбољом међународном праксом.

На основу предлога Комисије за оцену пријава локални самоуправа, а на основу критеријума за оцену пријава, изабране су следеће локалне самоуправе за пружање подршке за израду локалних планова развоја: ГО Палилула (Ниш), Ивањица, Кладово, Љиг, Лозница, Осечина, Смедерево, Суботица, Велика Плана и Зајечар.

Пројекат се спроводи у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.