Вести

Одржана 36. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 36. седница Градског већа града Зајечара

Данас је у великој сали Скупштине града одржана 36. седница Градског већа града Зајечара.

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације за уређење Спомен парк шуме „Краљевица“ у Зајечару, Нацрт Одлуке о приступању изради Локалног акционог плана за управљање миграцијама на територији града Зајечара, као и Нацрт Решења о давању сагласности Јавном комуналном предузећу „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар на Ценовник о коришћењу јавних паркиралишта и уклањању непрописно паркираних возила на територији града Зајечара.

На 36. седници Градског већа града Зајечара усвојен је и Предлог Закључка о давању сагласности Градоначелнику града Зајечара за потписивање Споразума о сарадњи са Тимочким омладинским центром.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.